Savannen Interiør gir tilbake til lokalsamfunnet

I Savannen Interiør er en viktig del av innkjøpsturene til Afrika å gi tilbake til lokalsamfunnet på flere måter enn å praktisere rettferdig handel og å hjelpe afrikanske kvinner med forutsigbar inntekt.

Savannen Interiør gir tilbake til lokalsamfinnet i form av innsamlede gaver som de har med seg på alle innkjøpsreiser til Afrika.

Fotballglede

På den første innkjøpsturen til Sør-Afrika ble det derfor pakket ned 40 helt nye fotballer, generøst sponset av TNT som var transportør.

En av de første vi møtte var Elin Fosseli Patel som driver Get Afrika Travel. Get Afrika Travel hjalp oss å planlegge og arrangere den første innkjøpsturen vi hadde i Sør-Afrika. Selskapet har stor kunnskap og gjennomføringsevne og vi anbefaler dem med glede.

Elin og Get Afrika sponser et eget fotballag og en fotballturnering og de fikk overrakt en god del av fotballene fra oss. Resten ble utdelt til unge fotballspillere underveis på turen, til stor glede.

En glede som er så uforbeholden, ekte og varm at den sitter i lenge!

Savannen Interiør gir tilbake
Overrekkelse av fotballer til lokale fotballag som Elin og Get Afrika støtter.

Samler inn klær og sko

På turene til Afrika reiser Hildegunn fra Savannen Interiør aldri tomhendt. Med seg har hun alltid enorme kofferter med ting hun og familien har samlet inn. Klær, sko og leker. Mye vi her hjemme tar som en selvfølge får nytt liv og gleder mange mennesker i Afrika.

Vil du lese mer om Savannen og fairtrade-prinsippene – klikk her!