Bilde av puter fra BANDHINI HOME DESIGN puter

Møte med Bandhini Home Design Puter


Vi hadde gleden av å møte Sharm fra Bandhini Home Design i LA. Det var et uforglemmelig møte og vi fikk se flere nye og lekre design fra putekolleksjonen.

Publisert av: Hildegunn Tofting

Bilde av Hildegunn fra Savannen sammen med Sharm fra Bandini home design puter
Sharm fra Bandhini Home Design og Hildegunn fra Savannen med sesongens ferske putetrend – rett fra Los Angeles interiørverden

Vi hadde gleden av å møte Sharm som er ansvarlig for markedet i USA og er sønn av designeren Tai da vi var i LA i sommer. Her fikk vi se eksempler på de flotte putene som er er laget av naturmaterialer som lin og silke og de fleste er vevd for hånd.

Bandhini Home Design Puter har fantastiske detaljer som knapper laget av ting fra naturen som applikasjoner av kokosnøtt, skjell eller andre organiske materialer. Flere av putene er broderte eller trykket for hånd.  

Bilde av Bandini home design puter til uterommet
Inspirert av naturen – Bandhini Home Design puter

Bærekraftig produksjon

Produksjonen foregår i India der Bandhini har hatt et samarbeid med fabrikken i over 20 år og har utviklet et fint vennskap med de som jobber der.

Sharm forteller at hensynet til naturen er bærende for Bandhini og at miljøhensyn gjør seg gjeldende både i produksjonen og i form at materialene som blir brukt.

Bilde av bærekraftig produksjon og innfarging av naturmaterialer hos Bandini home design puter
Bærekraftig produksjon og innfarging av naturmaterialer hos Bandini home design puter

Fabrikkene til Bandhini unngår å bruke store dieseldrevne maskiner og det meste av arbeidet foregår for hånd. Arbeiderne har gode betingelser og Bandhini påser selv at det ikke foregår barnearbeid.

Materialene er om mulig alltid naturfibre som blir håndspunnet. Blir materialene farget, foregår det på måter som ikke skader naturen.

Både Bandhini Home Design og interiørbutikken Savannen tenker på naturen og ønsker at alle våre produkter kan en dag kunne returneres til naturen uten å skade den.

Design på lag med naturen

Sist men ikke minst gjenspeiles miljøhensynet i designet, som gir det lille ekstra til dagens interiørtrender,

Designen er enkel, luksuriøs og omfavner det naturlige, organiske og etniske. Som hånd i hanske med dagens interiørtrender og de andre interiørprodukter fra Savannen.no – som for eksempel flere typer afrikanske kurver.

Sharm fra Bandhini Home Design viser frem den nyeste putekolleksjonen med vakre detaljer laget av skjell, perlemor og kokosnøtter etc.
Sharm fra Bandhini Home Design viser frem den nyeste putekolleksjonen med vakre detaljer laget av skjell, perlemor og kokosnøtter etc.

Vakre puter hever interiøret

– Vi legger stor vekt på design og kvalitet i alle våre puter. Det er ingenting som elegante puter når det gjelder å skape en avslappende, rolig og luksuriøs interiørstil i alle rom, forteller Sharm. –  Hvorfor ikke lage deg hotellstil på soverommet? Bandhini-putene passer perfekte på en seng! Eller du kan skape en eksklusiv loungestil i stuen din eller i uterommet ditt, ved hjelp av de unike putene våre, avslutter han entusiastisk. 

Bilde av bærekraftig produksjon og innfarging av naturmaterialer hos Bandini home design puter
Naturmaterialer er hot i dagens interiørtrender. Bandhini Home Design Puter er eksklusive og håndlaget av lin, silke og bomull med detaljer fra naturen.

Skandinavisk-etnisk interiør

Inspirert av naturen og etniske kulturer, blir dette mikset sammen til en nydelig skandinavisk-etnisk look.

Vi vil gjerne legge til at de lekre putene bidrar å skape en elegant og avslappende stil i utemiljø, på båten eller på hytta!

Kolleksjonen av Bandhini Home Design Puter fra Savannen Interiør omfatter også nydelige fløyelsputer med og uten applikasjoner. Alle puter har nydelig lukning med håndlagde knapper i perlemor eller kokosnøtt, dette gir et ekstra eksklusivt preg.

illustrasjon av årets utmøbler og sommermøbler fra Savannen-interior-15
Miljøvennlige interiørtrender med puter fra Bandhini Home Design og Savannen utemøbler i rotting fra Kenya

Organiske former fra naturen – interiørtrender og tidsånd

Vårt møte med Sharm forankret virkelig vår tro på Bandhinis produkter i Skandinavia. Vi i Savannen Interiør er svært stolte av å representere et selskap som lager så tidsriktig og lekker design kombinert med så god håndverksmessig kvalitet.

Vi må innrømme at vi stadig er litt nyforelsket i Bandhini putene. Og at vi alltid gleder oss til å motta de nye kolleksjonene direkte fra fabrikk.

På nettbutikken Savannen Interiør finner du alltid det nyeste nye!

Bilde av et interiør i lyse toner og puter fra Bandhini Home design i nordisk eleganse
Bandhini Home Design Puter i naturmaterialer med etniske mønster i organiske former kombinert med sofistikert nordisk interiør. Elegant og trendy.