Dekorative oppbevaringskurver

Oppbevaringskurver – Savannenkurver

Vi har forhåpentligvis blitt flinke på kildesortering. Og enda flinkere kan vi sikkert bli. Men merker du at det av og til hoper seg opp? I kott eller kjeller med tomflasker, papp, ukeblader, aviser og papir eller plast? Alt som skal sorteres og gjenvinnes krever sin plass1

Dekorative, fairtrade oppbevaringskurver

Hvorfor ikke kombinere kildesorteringen med et dekorelement i hjemmet?

Du har helt sikkert lagt merke til dem i nyere interiørblader og på Instagram: Savannenkurvene. Vakre, solide og romslige oppbevaringskurver med lokk er veldig dekorative, trendy og ikke minst praktiske.

Alt kan gjemmes bort i dekorativ oppbevaring

Med enkle grep får du nydelige interiørelementer i hjemmet ditt som samtidig rommer disse nødvendighetene som dessverre også er ganske plasskrevende! Samtidig frigjør du plass der du ellers mellomlagrer panteflasker og annet som skal resirkuleres.

Romslige oppbevaringskurver

Savannenkurvene er forbausende romslige. De kommer i tre størrelser og flere farger. Alle har lokk og kan dermed romme alt det du ikke vil skal synes. Vi har allerede nevnt kildesortering og resirkulering.

Men hva med barnas leker som alltid samler seg i stuen? Og skittentøyet på badet?

Med en elegant oppbevaringskurv kan selv skittent tøy være et dekorativt interiørelement.

Eller trenger du noe å oppbevare sengetøy i? Og hva med den ekstra-dynen du må oppbevare på gjesterommet?

Alle rom

Savannenkurver passer like godt i alle rom! Det er ikke slik som med de fleste skittentøyskurver, at de ser ut som typiske skittentøyskurver. De er rett og slett et pluss for et hvert rom i huset. Laget av bærekraftige naturmaterialer og sklir de rett inn i dagens interiørpalett og trender.

Bærekraftig

Alt ved disse nydelige og praktiske oppbevaringskurvene fra Senegal er bærekraftig. Kurvene fra savannen er laget av fornybare og hurtigvoksende naturmaterialer som f.eks elvegress. Bundet sammen av gjenbrukt plast som er til overs fra teppefabrikker i Afrika. Dette er plast som ellers ville havnet på en søppelfylling.

Fairtrade oppbevaringskurver

Med sitt tradisjonelle håndverk sørger de afrikanske kvinnene, som fletter kurvene, for at de er ekstra solide og holdbare. Gjennom samarbeidet med Savannen kan kvinnene tjene sine egne penger. Flettingen foregår gjerne mens de passer barn og lager mat. En fantastisk mulighet for disse kvinnene å tjene sine egne penger som de selv har innflytelse over. Pengene brukes ofte til å sende døtrene på skolen og er ellers en kjærkommen inntekt i et land hvor mange menn er fraværende i lange perioder.

Bærekraft i alle ledd.

Å ha en inntekt er avgjørende for levestandard, det gir deg muligheten til å velge. Vi støtter kvinner i afrikanske land.

Savannenkurver

  • Er både romslige og vakre
  • Kommer i 3 størrelser o
  • Finnes i flere farger og mønster
  • Har lokk og hanker
  • Er utrolig solide og holdbare
  • Omsettes etter Fairtradeprinsippet – inntektene får direkte til kvinnene som fletter dem
  • Er laget av bærekraftig naturmaterialer og gjenbruksplast
  • Håndlaget med lange tradisjoner i Senegal i Afrika

Velkommen inn i Savannen Interiør nettbutikk og vårt utvalg av oppbevaringskurver fra Savannen!